Vanzari anvelope pentru toate tipurile de Camioane

Vanzari anvelope pentru toate tipurile de Camioane la cel mai bun raport calitate pret.

 Este important ca soferi de camioane sa-si mentina vehiculele în stare perfecta de functionare unde pneurile joaca un rol important în acest sens.

 <Întelegerea pneurilor este la fel de importanta ca si cunoasterea Vehiculului>             

         La MaDYT Autoserv importul si comercializarea anvelopelor nu insemna doar partea strict de vanzare, in primul rand de aflarea soluției tehnice pretabila fiecărui client in parte, in functie de profilul comercial al acestuia          

         Considerand fiecare element cu care partenerii noștri se confruntă în activitatea profesională de zi cu zi si prin consiliere profesionistă,  reușim să obținem cel mai bun raport calitate pret, cel mai corect pret per kilometru parcurs.

           < MaDYT înseamnă economie si grija fata de afacerea ta > 

           Pentru a va putea oferi toate aceste avantaje, dezvoltăm parteneriate cu cei mai importanți jucători din piața de profil al producătorilor de anvelope: Pirelli, Michelin, Goodyear si Bridgestone, Dunlop, Hankook. si asa cum ne place sa spunem, anvelopele comercializate, din punct de vedere moral, raman in continuare ale noastre.

              Este în sarcina noastra sa ne îngrijim de anvelopelor comercilizate deja;

  • reglandu-le presiunea de lucru recomandata de producatori, 
  • permutandu-le la timp,
  •  recanelandu-le si chiar pregatirea carcaselor in vederea reesaparii.

              Protejam afacerea dumneavoastra de evenimente nedorite, ne tinem clientii aproape si nu in ultimul rand, protejam mediul înconjurător.

Avand in grija business-ul Dumneavoastra, avem grija de imaginea noastra!