Service mobil roti pentru utilaje agricole si industriale.

             Service mobil roti pentru utilaje agricole si industriale.   

             Ne adresam utilajelor agricole si industriale care nu pot ajunge la o vulcanizare obisnuita

            Deseori utilajele agricole sau industriale cedeaza in timpul desfasurarii activitatilor, fara ca acestea sa mai poata fi transportate pana la service.
De aceea MaDYT Autoserv vine in ajutorul clientilor care detin utilaje ce nu pot ajunge la o vulcanizare obisnuita punand la dispozitie un service mobil de roti agro si industriale eficient si prompt. Astfel, putem interveni in cazul tractoarelor, combinelor, incarcatoarelor frontale, excavatoarelor, utilajelor forestiere etc. pentru a remedia problema in cel mai scurt timp posibil la locul dorit de client.

            Serviciile oferite constau in:
                   – Montare si demontare anvelope agricole si industriale
                   – Reparatii anvelope avariate prin presare la cald
                   – Consultanta anvelope
                   – Vanzari anvelope agro si industrial
                   – Schimbam anvelopele uzate si reparam anvelopele cu defecte!

Vanzari Anvelope Agro

UTILAJE AGRICOLE

O pana suferita de un utilaj agricol in mijlocul campului nu este un lucru comod si poate ridica probleme mari. Contacteaza MaDYT autoserv pentru o a remedia problemei chiar la fata locului

UTILAJE FORESTIERE

Mediul Forestier este un loc greu accesibil cu multe provocari pentru un utilaj forestier in cazul unei pene. Autospecialele noastre sunt pregatite pentru a se deplasa la fata locului pentru a va rezolva problema!

UTILAJE DE CONSTRUCTIE

Lucrarile de contructie s-au oprit din cauza unei pene? Contacteaza MaDYT Autoserv pentru o remediere a problemei in cel mai scurt timp posibil