MADYT Service Auto in Buftea

MADYT Autoserv service auto in Buftea

MADYT Service Auto in Buftea ofera servicii si piese de calitate garantata cu personal calificat la costuri avantajoase:

 1. PERSONAL CALIFICAT SI DOTAREA UNITATI LA STANDARDE EUROPENE.

Madyt Autoserv service auto in Buftea este o companie infiintata in anul 2018 si are la baza pasiunea si profesionalismul cu care ne ocupam de masina ta.

 Calitatea si promptitudinea completeaza pasiunea si profesionalismul astfel incat diferenta dintre promisiunea facuta clientului si serviciul prestat de Madyt Autoserv  este ABSENTA.

Pe langa profesionalismul angajatilor, calitatea lucrarilor efectuate in unitatea service este data si de dotarea tehnica a unitatii service la cele mai ridicate standarde europene.

Daca va doriti servicii rapide si profesioniste, oferite de specialisti cu experienta la preturi accesibile, la noi veti gasi cele mai bune oferte!

Cand vine vorba despre masina dumnevoastra, nu faceti compromisuri! Defectiunile, chiar si cele aparent minore, pot pune in pericol siguranta dumneavoastra si pot afecta buna functionare a automobilului pe care il detineti.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, ne puteti contacta telefonic, ori completand formularul de mai jos.

 1. PIESE DE SCHIMB.

De asemenea, punem un accent deosebit pe calitatea pieselor de schimb si a materialelor folosite in procesul reparatiile efectuate precum si a modului de executie a lucrarilor, respectand intocmai recomandarile din Manualul de reparatie al Producatorilor fiecarei marci auto.

In acest sens piesele de schimb si materialele utilizate in procesul de reparatie sunt ORIGINALE, agreate si omologate RAR.

Furnizorii nostri de piese de schimb si materiale sunt  firme recunoscute în domeniu, fiecare produs aprovizionat fiind insotit de declaratie de conformitate si certificat de garantie pentru a ne asigura ca prestatia unitatii noastre de  service va readuce autovehiculul la standardele impuse de Producatori.

 1. GARANTIE

Madyt Autoserv este autorizat RAR conform autorizatiei nr. 23838/23.01.2020 si desfasoara in punctul de lucru situat in Buftea, str. Rasaritului, nr. 4A, jud. Ilfov, urmatoarele tipuri de activitati:

Service Auto in Buftea
Service Auto in Buftea
 • repararea si reglarea ansamblurilor mecanice,

 • repararea si reglarea echipamentului electric si electronic,

 • diagnosticarea sistemelor de gestiune electronica,

 • reglarea geometriei sistemului de directie,

 • inlocuire de materiale de exploatare (ulei, filtre, placute de frana, lichide, becuri si sigurante, curele transmisie).

Tarife  pentru manopera:

 • 90.00 lei (fara TVA) autovehicule din categoria M1(autoturisme).
 • 110.00 lei (fara TVA) M2(microbuze), autovehicule din categoria N1 autoutilitare cu masa max. 3.5 tone
 • 150.00 lei (fara TVA) autovehicule din categoria N2 autoutilitare cu masa max. cuprinsa intre 3.5 tone si 12 tone

Fiecare prestatie efectuata in unitatea service Madyt Autoserv este insotita de certificat de conformitate si garantie.

Unitatea service garanteaza lucrarea executata conform Legii Nr. 449/2003 (republicata), a Legii Nr. 296/2004 (cu toate modificarile si completarile ulterioare) cat si a Noului Cod Civil, dupa cum urmeaza:

 • 90 zile pentru manopera, executata de la data devizului, daca lucrarea de reparatie nu a necesitat inlocuiri de piese sau daca s-a executat cu piesa(ele) aduse de client.
 • 12 luni garantie, pentru piesele furnizate de catre unitatea service, conform DECLARATIEI PRODUCATORULUI / prin CONVENTIE INTRE PARTI, de la data predarii autovehiculului, conditionat de respectarea indicatiilor de exploatare prevazute de producatorul autovehiculului.

Sunt excluse de la aceasta garantie piesele aduse de client.